2021

Országos Bajnokság

Országos Taekwondo bajnokság

Kimagasló teljesítmény

A Román Taekwondo WT szövetség, 2021. április 16 – 18 között szervezte meg az Országos Taekwondo Bajnokságot, Bukarestben a „Sala Polivalenta” sportcsarnokban. A Csíki Titánok csapata, 21 versenyzővel vett részt a küzdelmi versenyszámokban, amelyek most csak a gyerek, kis ifjúsági és kadet korosztályoknak volt megszervezve.A 21 versenyző közül, 17-on érmet is szereztek.

 A versenyről

Szép volt Titánok

Nagyon büszke és boldog vagyok, hisz nagyon jó eredményeket értünk el az. Országos Taekwondo WT bajnokságon.Nagyon várták már a sportolók, hogy küzdelmi versenyt is szerveznek és részt vehessenek. A versenyt megelőzően komolyan készültünk és bátran kijelenthetem, hogy a befektetett munka tükrözödik is az eredményeken. A verseny ideje alatt mindvégig be volt tartva az akkor érvényben lévő korlátozások, megelőzési rendelkezések, egymástól való távolság biztosítva volt. A megszokott verseny körülményekhez képest, ez picit másabb volt, különlegesebb. Több nap alatt szervezték meg a versenyt, így biztosítva volt az hogy ne legyen tömeg, ne legyen sok sportoló egy helyen, egy helyszínen. Gratulálok a szervezőknek, a Taekwondo Szövetségnek, akik profi módon megoldották, megszervezték a versenyt. Összességében, nagyon jól teljesítettek a sportolók, több kategóriában, a döntőben az én sportolóim szerepeltek.

Mindenki nagyon odatette magát. Érződött a felkészültség, elszántság, pozitív hozzáállás. Volt pár versenyzőnk akiknek most volt az első versenyük, most dobtuk be sportnyelven a „mély vízbe” és igenis nagyon jól teljesítettek. A sportolókkal külön-külön megbeszéltük az egyéni teljesítményét, kielemeztük és levontuk a következtetést, mi az ami rendben volt, mi az amin javítanunk kell. Én ebben hiszek, a befektetett munka, energia, kitartás, elszántság, magabiztosság stb. eredményhez vezet. Köszönöm a szülőknek a bizalmat Büszkén képviseltük Csíkszeredát és Hargita megyét az országos bajnokságon.”

Hajrá Titánok

~ Dombi Gyula 2 DAN ~

Díjazottak

Eredmények

1 arany, 3 ezüst és 13 bronz

Arany érem

Dombi Patrik

 

Ezüst érem

Szilágyi Örs

 

Ezüst érem

Juhász Anett

 

Ezüst érem

Cibi Viktor

 

Bronz érem

13 bronz érem

 

✅ Dénes Alexandra – 3. hely (gyerek 2,-25 kg)
✅ Demián Dóra – 3. hely (gyerek 1, – 30 kg)
✅ Demián Sára – 3. hely (kis-ifjúsági, – 40 kg)
✅ Munteanu David – 3. hely (kisifj.- 40 kg)
✅ Tamás Örs – 3. hely (kisifj, – 40 kg)
✅ Antal Szidónia – 3. hely (serdülő, – 51 kg)
✅ Kislaki Kristóf – 3. hely (serdülő, – 45 kg)

 

✅ Petroni Astrid – 3. hely (serdülő, – 41 kg)
✅ Fejér Magor – 3. hely (serdülő, – 41 kg)
✅ Szentes László – 3. hely (serdülő, – 49 kg)
✅ Nyírő Richárd – 3. hely (kisifj. – 35 kg)
✅ Balla Hunor – 3. hely (serdülő, – 53 kg)
✅ Balla Hanna – 3. hely (serdülő, – 47 kg)

 

Galéria

Képek a bajnokságról

CSíki Titánok

Kapcsolat