eredményeink

Versenyek

„Mi elsősorban önbizalmat és magabiztosságot fejlesztünk a sportolókban.”

Nálunk a csapatban már hagyománynak számít, hogy minden verseny után beszámolót, kielemzést tartunk. Én hiszek a visszacsatolás (feedback) fontosságában. Pár nappal a verseny után az ember már más szemmel látja a teljesítményét. Fontosnak tartjuk, hogy olyan emberek is tájékoztatást kapjanak, akik valamilyen okból nem tudtak részt venni egy magasabb szintű versenyen. Újra visszatérek egy korábbi gondolathoz: egy jó sportoló nem attól sikeres, hogy csak a fizikai fejlődésére koncentrál, hogy csak azt fejleszti. Egy csapat sikerességét a csapat edzőjének hozzáállása, hitvallása, elvei határozzák meg.

Magyar bajnokok a titánok 2022

Öt sportoló képviselte a Csíki Titánok Sportklubot a dunaharaszti sportcsarnokban megrendezett Magyar Országos tekvandó-bajnokságon.

Románia Kupa 2021

2021. október 30 – 31 között, Bukarestben a „Sala Polivalenta”-ban szervezték meg a 22. Románia Kupa elnevezésű Taekwondo WT versenyt. 

Országos bajnokok a titánok

Eforie Sudon tartották 2021 augusztus 1–8. között az országos tékvandóbajnokságot. Több versenyszámban is összemérték erejüket a sportolók.

Országos Bajnokság 2021

A Román Taekwondo WT szövetség, 2021. április 16 – 18 között szervezte meg az Országos Taekwondo Bajnokságot, Bukarestben. 

Országos verseny

 Csapatunk részt vett a 2020. július 27-31. között megrendezett 23. Országos Taekwondo WT bajnokságon. ( Eforie Sud )

Világkupa – 2020

Csíki érmek az online tekvandó világkupán. (2020)

Online Taekwondo verseny

A vírushelyzetre való tekintettel, online versenyeken is részt veszünk, így a sportolóinknak nem kell lemondaniuk a versenyszellemről.

Gedoteam Taekwondo Open nemzetközi WT

43 érmet gyűjtöttünk a nemzetközi Taekwondo versenyen, a sportolóink remekül teljesítettek.

Taekwondo WT Románia

Taekwondo WT Románia kupa2019

Budapesti Teakwondo

A Csíki Titánok csapata négy versenyzővel vett részt a Budapesten megrendezett Spirit Open-en. ( 2018 )

Országos bajnokság POOMSAE

10. Országos Taekwondo Formagyakorlat Országos bajnokságot, amelyen a Csíki Titánok csapat nagyon jól teljesített. (2019)

Hwarang Kupa

2019. szeptember 1-én részt vettünk a Hwarang kupa elnevezésű országos szintű Taekwondo WT versenyen

Országos Taekwondo bajnokság

Brassóban tartották az elmúlt hétvégén a taekwondo WT országos bajnokságot. (2019.ápr.11)

Élsportolóink

Egy nagyon ambíciós, céltudatos, határozott és kitartó sportoló vagyok. Csak 8 éves vagyok, de már több versenyen vettem részt és értem el sikereket. 3 éves korom óta Taekwondo-zok és nagyon szeretem. Versenyeztem speed kategóriában, küzdelmi harcokban és formagyakorlatokban (poomsae) egyéniként, de párban és csapatban is. Nagyon büszke vagyok az eredményeimre és hiszem, hogy még nagyobb eredményeket fogok elérni, mert én soha nem adok fel semmit. A taekwondo edzőm az apukám, és ő az én példaképem. Ha nagy leszek én is taekwondo edző szeretnék lenni, és ilyen sok eredményt szeretnék elérni,mint ő.

Dombi Patrik

11 éves ifjú titán

A kedvenc versenyszàmom a küzdelem, mivel szeretném újra és újra bebízonyítani hogy mit tudok. Nem minden párharcot lehet megnyerni viszont ha el is veszíted tudsz tanulni az ellenféltől . Nekem az a célom ,hogy minél több versenyt tudjak megnyerni. A legnagyobb álmom az hogy küzdelemben Románia legjobb sportolói közé tartozzak és legalàbb egyszer lehessek a Romániai válogatott tagja.

Görbe Arnold

19 éves ifjú titán

Három éve vagyok tagja a Csíki Titánok Taekwondo csapatnak. A sport és a mozgás nagyon fontos az életemben. Azért szeretek taekwondozni, mert önvédelmet tanulok, önfegyelmet, kitartást és szabálykövetést. A küzdelmei technikák, a gyorsasági kihívások és a formagyakorlatok a kedvenceim. Örömmel veszek részt versenyeken is, ahol új tapasztalatokat tudunk szerezni és össze mérhetjük tudásunkat más sportolókkal. A célom az, hogy minél jobban elsajátítsam ezt a sportágat és később testnevelés tanár vagy edző szeretnék lenni.

Tamás Örs István

14 éves ifjú titán

Én azért szeretem a taekwondót, mert megtanít: küzdeni, harcolni, fegyelemre, pontosságra, önbizalomra, és megtanít megvédeni magunkat. Azért szeretem a versenyeket, mert itt tudom igazán gyakorolni, használni, az edzésen megtanult rúgásokat, ütéseket, technikákat. Azt szeretem a legjobban, ha új gyakorlatokat, formagyakorlat, rúgásokat tanulhatok. Én a kezdetektől járok edzésre, ezért köszönetet mondanék az edzőimnek. Az a célom, hogy ismét országos bajnok legyek. Az az álmom, hogy fekete öves legyek.

Kislaki Kristóf

15 éves ifjú titán

Nagyon szeretem a taekwondot, mert egy nagyon jó küzdősport és megtanít, hogy fegyelmezett legyek. A versenyekben azt szeretem, hogy együtt tudunk izgulni az eredményekért és bátorítani egymást ha nem is sikerül elérnünk azt amit szerettünk volna. A legjobban pedig azt szeretem hogyha bátor,kitartó vagyok és soha nem adom fel hogyha már egyszer belekezdtem. Nem fordulok vissza. Egy régi álmom,hogy egy profi fekete öves edző legyek, aki mindig kitartó, türelmes, kedves és vicces a gyerekekkel szemben(mint a mi edzőnk😉) és megtanítja őket a tiszteletre , az együttműködésre és persze hogy jól érezzük magunkat.

Nyirő Richárd

13 éves ifjú titán

Három éve járunk taekwondozni, mert jó móka, nagyon jól érezzük magunkat. Új barátokat is szereztük, akikkel együtt izgulunk a versenyeken és örülünk a sikereknek. Jó érzés együtt harcolni a csapattársainkkal és legyőzni az ellenfelet. Akárhányadikok vagyunk az edző mindig büszke ránk és támogat minket. Célunk, hogy erősek legyünk, fejlődünk és Európa bajnokok legyünk!

Demián Dóra és Sára

11 és 13 éves ifjú titánok

Megtaláltam a nekem való sportágat, a csapatban jól érzem magam, sok barátot sikerült szerezni. Otthon gyakran szoktam gyakorolni a technikákat és a formagyakorlatokat is próbálom tökéletesíteni. A legfőbb célom, hogy fejlődjek edzésről edzésre minél többet. Szeretek részt venni versenyeken, és minél több érmet akarok szerezni a csapatnak. Mostanig a zöld övet szereztem meg, de közben lopva gondolok a fekete övre. Remélem, hogy kitartó munkával majd egyszer az is az enyém lesz. A sulit és a sportot eddig még sikerült összeegyeztetni, remélem, hogy ezután is így lesz. Most úgy érzem, hogy fogorvos szeretnék lenni ezért nagyon komolyan veszem a tanulást is. Nagyon köszönöm az edzőnek és Bettinek, és persze a szüleimnek is, hogy segítenek a céljaim elérésben.

Petroni Astrid

16 éves ifjú titán

Azért szeretem a taekwondot, mert fontos számomra a mozgás és szeretek sportolni. A versenyeket is nagyon szeretem, mert sok a kihívás. A legjobban a taekwondoban a formagyakorlatot szeretem. Az álmom az, hogy sikeres taekwondos legyek. Célom pedig az, hogy minél nagyobb eredményeket érjek el.

Mihálcz Andrea

13 éves ifjú titán

Taekwondo

Alapelveink

A Csiki Titánok csapata egy kiváló közösség, egy igazi motivációs csapat és környezet! Velünk nemcsak a fizikai fejlődés, hanem a személyiségfejlődés is garantált. Jó szívvel ajánlom kicsiknek és nagyoknak, kezdőknek és haladóknak egyaránt! A csapatunk, az a hely, ahol nem külön egyének edzenek, hanem itt nálunk, igazi csapatmunka folyik, ahol nem egymás ellen küzdünk hanem egymásért és önmagunkért. A kiváló edzőnek, Dombi Gyulának köszönhetően minden egyes alkalommal jó kedvvel, szinttől, háttértől és tapasztalattól függetlenül fejlődni és javulni lehet! Gyere te is tarts velünk!

Dombi Beáta – Éva

„Kellemes, nyugodt, családias a hangulat. A Titánoknál nem csak sportban van lehetőség fejlődni, hiszen nagyon sok alternatív programon vehetünk részt, úgy kulturális, mint pszichológia, tematikus kirándulások, táborok, kézműves foglalkozások. Büszke vagyok, hogy a Csíki Titánok csapatának tagja lehetek!”

- Cibi Viktor - 15 éves

„Az évek elteltével észrevettem ennek a sportnak a különlegességét, szépségét, változatosságát. Sokan nem is gondolják, hogy ez nemcsak egyéni sport, hanem a csapatról is szól, ezáltal pedig szoros barátságok is alakultak ki. Sok mindent tanít nekem ez a sport, alázatosságot, kitartást, önkontrollt és még sorolhatnám. A versenyek izgalommal telnek, szurkolással, vigasztalással, ünnepléssel, meglepetésekkel, találgatásokkal vajon ki lesz az ellenfelem, ugyanakkor nagyon fárasztóak is, de sok mindent lehet tanulni, pontosítani.”

– Tódor Zalán – 11 éves

Csatlakozz hozzánk