„Miért maradjak itthon?” című fiataloknak szervezett programsorozatunk sikeresen lezajlott.

Főcélunk a program által az volt, biztatni, motiválni a fiatalokat, hogy maradjanak itthon, Szülőföldükön alapozzák meg életcéljaikat, jövőjüket, elképzeléseiket.

A program keretében motivációs előadásokat, beszélgetéseket, foglalkozásokat szerveztünk fiatal lányoknak és fiúknak.

Az eseményünk vendégei, meghívottjai voltak:

🧩 Roseti – Karikás Emőke sportpszichológusnő, akinek élsportolóként is rálátása van a mai fiatalok problémáira, és játékos, fejlesztő foglalkozások által segítette, fejlesztette, biztatta, motiválta a fiatalokat.

🏒 Petres Magor Tivadar jégkorong edző, aki mint sportoló és mint edző szemszögéből is rámutatott arra, hogy mennyire fontos célokat kitűzni, tervezni és végül elérni a sikert.Elmondta, hogy ő sokszor élt távol az otthonától, de mindig hazavágyott és nagyon büszke, hogy sikerült itthon Szülőföldjén elérnie az álmait.

🥋 Pál Erika taekwondo edző és sport oktató, a Steel Power Sportklub alapítója, aki két fiatal tanítványával érkezett hozzánk, és átmozgató edzéssel rázta fel a fiatalokat.

🥋 Lőrincz Levente taekwondo edző és oktató, aki hat fiatal tanítványával érkezett hozzánk és taekwondo edzést tartott, közösen Dombi Gyula taekwondo edzővel.

Rugó és ütő taekwondo technikákat tanulhattak meg a fiatalok. A programsorozatok, foglalkozások, edzések által támogassuk a fiatal generáció tanulását, egészséges fejlődését. Emellett ismerkedhettek, barátkozhattak, szórakozhattak a fiatalok.

Az esemény támogatója a Romániai Magyar Demokrata Szövetség és az RMDSZ Nőszervezet! Köszönjük a támogatást és a lehetőséget!

– A Csíki Titánok csapata –