Románia Kupa 2021

2021. október 30 – 31 között, Bukarestben a „Sala Polivalenta”-ban szervezték meg a 22. Románia Kupa elnevezésüTaekwondo WT versenyt, csak küzdelem versenyszám volt megszervezve. Ezen a versenyen is Csíkszeredát és Hargita megyét is csak a csikszeredai Csiki Titánok Taekwondo Klub, képviselte illetve versenyzői vettek részt.

Nagyon boldog vagyok, hogy résztvettünk a Románia Kupán, hisz köztudott nagyon nehéz ebben az időszakban a felkészülés illetve versenyt szervezni, úgy hogy az egészségügyi szabályozások is belegyenek tartva. 

~ Dombi Gyula ~ 3 Dan Edző

Eredmények

Hét versenyzővel vettünk részt ezen a magas színvonalú versenyen, ahol végül is 32 csapat vett részt és a kategoriánként nagyon sok versenyző vett részt, hisz több mint 4oo versenyző volt.

Eredményeink:

1. hely 

Dombi Patrik

Demián Sára

2. hely

Cibi Viktor

Demián Dóra

3. hely Cojocea Alin
5. hely

Dombi Denisz

Görbe Arnold

Nagyon büszke vagyok a 2 db aranyérmünkre, hisz Patrik és Sára is végigharcolták és nem találtak legyőzőre. Több esetben is kicsit múlott a jobb eredmény. Levontuk a következtetéseket, megyünk tovább

~ Dombi Gyula ~ 3 Dan Edző

Amikben kimagasló a csapatunk

Kitartás

Alázat

Küzdőszellem

Gyakorlás

Önfejlesztés

Csapatmunka

Egyéb hírek

Skirtbike Csíkszereda 2023

Skirtbike Csíkszereda 2023

nyertük!Megnyertük a legszebb csapat díját! Köszönjük szépen a szervezőknek nagyon szuper volt minden!facebook

Nemzeti Újrakezdés Program I. – Sport alprogram

Nemzeti Újrakezdés Program I. – Sport alprogram

A Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. 2021. évi külhoni támogatása révén (Nemzeti Újrakezdés Program I. - Sport alprogram) által támogatta a szervezetünk működését, amely segítségével a sportolóink különböző programokon, előadásokon, workshopokon, sporttevékenységeken is...

CSíki Titánok

Kapcsolat